fbpx

Workshops

Trainen met een Kettlebell is geschikt voor iedereen en dat is precies de reden waarom wij deze workshops in het leven geroepen hebben. Welke sport je ook uitoefent, de Kettlebell verbetert je zwakke punten verbeteren en benadrukt je sterke punten.

In onze workshops zorgen wij ervoor dat jij volledig zelfstandig aan de slag kan met de Kettlebell om jouw training en zelfs jouw algehele gezondheid te verbeteren. Na één van onze workshops, kan je zelf aan de slag met programmering en weet je precies hoe elke Kettlebell oefening in elkaar steekt en wat je eruit moet halen.

Van beginner tot expert

Of je nu al jaren traint en je je expertise uit wil breiden met onze workshops of je bent net begonnen en bent op zoek naar een goede basis, bij Kettlebell Sensei kan je altijd terecht. Onze workshops zijn opgedeeld in 3 levels. Per level lichten we de belangrijkste oefeningen uit en bouwen we op deze manier jouw kennis uit.

Toegang tot de Kettlebell Sensei portal

Na de workshop houdt het niet op! Na iedere workshop heb je ongelimiteerd toegang tot onze databank met alle oefeningen die jij hebt geleerd tijdens de workshop. In de portal staat iedere oefening uitgelegd in tekst met bijbehorende video en je kan er altijd bij om je geheugen op te frissen.