fbpx

Veelgestelde vragen

Heb je vragen voordat je met de Kettlebell aan de slag wilt gaan? Hier hebben we een aantal vragen voor je op een rijtje gezet.

Is de trainingsmethode Get Fit Fast alleen gericht op Kettlebells?

De Kettlebell zorgt voor een rode draad bij Get Fit Fast, maar daarnaast gaan je ook gebruik maken van jouw eigen lichaam als trainingstool. Tijdens het programma vullen we Kettlebell workouts aan met oefeningen zoals push-ups en pull-ups.

Kan ik na het Get Fit Fast traject van 3 maanden zelf aan de slag?

Na het Get Fit Fast traject ben je helemaal in staat om zelf goede trainingen te maken en uit te voeren. Wil je toch liever een stok achter de deur? Dan kan je altijd kiezen voor online coaching.

Ben ik verplicht om een kettlebell te kopen of te leasen?

Een Kettlebell is nodig om deel te nemen aan het Get Fit Fast traject, maar je bent niet verplicht om deze bij ons af te nemen of te leasen. De Kettlebells die wij aanleveren zijn voorzien van de hoogste kwaliteit.

Wat houdt het in om een Kettlebell te leasen?

Samen kiezen we een Kettlebell die het beste bij jou past. Over de Kettlebell betaal je een borg. Ben je na een maand sterker geworden en wil je een zwaardere Kettlebell, dan lever je de oude in en neem je een zwaardere bal mee. Aan het eind van het traject toch gehecht geraakt aan de Kettlebell? Dan kan je hem alsnog kopen.

Heb ik meerder kettlebells nodig?

Nee, met één Kettlebell kan je alles uitvoeren. In sommige gevallen kan het wel handig zijn om Kettlebells te hebben van meerdere gewichten. Bijvoorbeeld, voor een swing gebruik je vaak een zwaardere bal dan bij een press.

Heb ik trainings- of Kettlebell-ervaring nodig om deel te nemen aan Get Fit Fast?

Nee, je hebt geen voorafgaande ervaring nodig. Je leert alles wat je nodig hebt binnen het 3 maanden durende traject.