Training met de beschikbare apparatuur

Momenteel houdt het Corona virus Nederland nogal bezig. Omdat wij hierin graag willen helpen, hebben we ons Online Coaching traject anders aangepakt. Speciaal voor deze periode begeleiden we nu sporters met op maat gemaakte trainingsschema’s voor thuis. Afhankelijk van de beschikbare apparatuur (en ruimte) maken we er samen het beste van!

Een schema voor jouw doelen

Ook al is de situatie nu lastig, dat wil niet zeggen dat je geen progressie meer boekt. Daarom staan ook bij dit online coaching-traject jouw doelen centraal. Of je nu bezig bent met fitter worden, sterker worden, afvallen of onderhouden, wij zorgen ervoor dat jij optimaal beweegt om jouw doel te behalen.

Samen maken we er het beste van

Thuis trainen vergt enige creativiteit. Maar daar ligt voor ons juist de (leuke) uitdaging. Voordat we voor jou aan de slag gaan, geef je ons inzicht in de apparatuur die je in of om je huis hebt. Heb je een aantal Kettlebells tot je beschikking of een complete barbell set met gewichten, dan verwerken we dat in je schema.

Maar zelfs als je geen apparatuur hebt, is er geen man overboord! Met body weight-oefeningen zetten we ook schema’s neer die perfect aan kunnen sluiten bij ieder doel!

Vertel ons je doelen en we gaan aan de slag!